Статті

Не варто недооцінювати важливість цього розділу. Адже, статті - це стисло подані знання через призму власного досвіду. Переглянувши їх, можна своєчасно отримати надзвичайно важливу інформацію, для пошуку якої довелось би витратити море дорогоцінного часу! Переважна більшість статей, які Ви тут знайдете, включені в книгу бізнес-тренера “Трансформація проблем - секретна зброя буддистів!” з циклу “Таємниці Тибету!”. Гарного Вам перегляду!

Квіти на смітнику ніколи не запахнуть...

Багато-хто турбується лише про своїх дітей, лише про свою сім'ю, лише про себе! І вони сподіваються на щастя?

“В моєму словнику слово “неможливо” не існує!”

Наполеон Бонапарт колись подарував людству чудовий вислів: "В моєму словнику слово "неможливо" не існує!" А ще він відкрив нам великий секрет всього однією натхненною фразою: "Я досягнув успіху в усьому, за що брався, тому що я цього хотів. Я ніколи не вагався, і це дало мені перевагу над рештою частиною людства". Чудова філософія, чи не так? І ким би не був Бонапарт у політиці, а його слова не залишають байдужим нікого!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Без мудрості життя пройде даремно...

Де і хто сьогодні нас вчить мудрості? Ми, навіть, її визначення точного не знаємо. Та життя без мудрості - це життя без щастя. Ми ставимо собі мету, а досягнувши її, знову блукаємо по колу... Або ще гірше: йдемо вниз.

Думка матеріальна?

Давня східна мудрість каже: ми є тим, про що ми думаємо! А про що ми думаємо?..

Моя аудієнція в резиденції Його Святості Далай-Лами XIV

Обличчя вже знайомого мені Тензіна Такли, прес-секретаря Далай-Лами XIV, випромінювало, спокій, розум та доброту одночасно. Відсутність втоми та внутрішню усмішку помітив би й сліпий, як кажуть. Це був той випадок, коли відсутність втоми та внутрішню усмішку помітив би й сліпий, як кажуть. На це враження накладалися ненав’язливий та простий стиль спілкування, самурайська впевненість, вишуканий східний етикет та західна освіта дипломата, яку містер Такла отримав у Оксфорді. Особистий шарм підсилювавла його вільна британська англійська у світському, але простому для розуміння варіанті. Я відразу собі відмітив на власному жаргоні: “О! Обличчя випромінює Оксфорд”

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Власні афоризми Володимира Коливая, бізнес-тренера “Анданте”

Афоризми, що Ви читатимете нижче, з'явилися, як результат власного життєвого досвіду бізнес-тренера. Це стислий розділ, який періодично буде поповнюватися новими думками. Відомі світу афоризми ми вже знаємо. Їх критикувати мало-хто наважиться, бо вони перевірені часом. А ось ці - вони новонароджені, і Ваш критичний погляд може щось відмести, а щось взяти собі на озброєння!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Супер-команда під назвою “Вулик”!

Якось грайливо та загадково тато промовив: - "А до мене ввечері рій прилетить! Ну може вранці". Це звучало настільки інтригуючи, наче він з бджолами про це по телефону домовився. Я його питаю: "Ти це серйозно?" Каже здивовано: "Так". І продовжив: "Вранці прилітала два рази розвідка - раз (і загнув палець), перед обідом на моєму закинутому вулику уже виставили вісім вартових, щоб ніхто інший не захопив - два (і загнув другий палець). Так, прилетять" - сказав, кивнувши, і пішов собі поратись по господарству. Моє непідробне захоплення людиною, яка так досконало знає свою справу, мене переповнило. Я присів... "Невже дійсно прилетять???" - подумав я...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

«Ніколи не втрачайте віру в себе! Навіть тоді, коли в вас уже не вірить ніхто!»

А як Вам така думка: віра в себе в різних руках дає різні результати? Нестримне лідерство не вирішує долю успіху, як скальпель не вирішує результат операції, як пензлик не вирішує долю шедевра! Що ж тоді вирішує?..

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Сповідь: “Що руйнує нашу силу?”

Ми надто схильні до роздратування, гніву та злості, бо звикли бути правими. Нам рідко хочеться посміхатися, коли нас хтось повчає чи критикує. Ми тільки на словах визнаємо, що в критиці є позитив. А ще - ми завжди себе жаліємо. Тому і пряма критика в обличчя - це як ножем по рані. А даремно. Адже існує інше бачення...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

ОНОВЛЕНО: “Говорять відомі світу генії про маловідомі факти!”

Серед бізнес-еліти завжди цінувалися маловідомі факти про походження тих чи інших знань! Такі знання дають нам більш повне уявлення про реальність, руйнуючи закляклі стереотипи. Затратьте хвилинку, щоб дізнатися про факти, яких до цього, можливо, Ви й не знали...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

РЕЦЕПТ ЩАСТЯ від Його Святості Далай-Лами XIV!

Коли мова заходить про секрет досягнення щастя, на погляд Далай-Лами, то він в Бодхічітті і його можна помістити на долоні немовляти! А передає цей секрет Далай-Лама словами Великого Шантидеви, одного з професорів Наланди - першого університету в світі (Індія).

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Тварини не їжа - тварини наші друзі!”

Цей надпис побачив у Делі при вході до аптеки Далай-Лами. Хтось усміхнеться. А хтось - задумається... (На фото - бізнес-тренер "Анданте" та собака-поводир під час прощання в одному із селищ Гімалаїв).

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Як зробити “upgrade” своєї свідомості? Де й коли?

Пропоную почати з простого: встати тоді, коли ще всі сплять, і подумати декілька хвилин наодинці про щось надзвичайно важливе. Наприклад, про себе. Але зробити це дещо по-іншому, ніж ми звикли...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Легендарний Стів Джобс - буддист, який зворушив світ!

У рейтингу авторитетного американського журналу Fortune, який складає список компаній, якими захоплюються понад усе у світі, перше місце роками дістається американській компанії Apple. І відразу перед нами в уяві цей погляд, ці очі...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Найбільша проблема бідняків у тому, що вони думають, що багаті щасливі...

Найбільша помилка бідняків у тому, що вони думають, що багаті щасливі. Та реальність зовсім інша... Матеріально багаті люди, як ніхто, про це знають. Вони свідки того, як боляче отримувати психологічні проблеми, вочевидь спостерігаючи безсилля своїх грошей.

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Вчитель приходить лише тоді, коли учень готовий!”

Одного разу, дивлячись через пошукове віконце свого "Нікона", я зрозумів, що ми бачимо лише те, на що спрямовуємо свою увагу. Просто кажучи: що ми хочемо в житті - те й бачимо! Які хочемо помилки - такі й робимо! Отже: ми отримуємо в житті те, на що заслуговуємо! А ще - ми часто міряємо широкий та різноманітний світ своїми вузенькими рамками критики, скептицизму та сумніву... Іти вперед, розширювати свій горизонт - ось шлях перемоги! Стати самому собі внутрішнім вчителем, вклонившись Вчителям зовнішнім! І віддавати це все людям! Не має щастя в малому. Щастя - у великому!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Думка, слово та дія” - це те, що в часі працює або на нас, або проти!

Думка завжди народжує два інших наслідки: слово та дію. Тому і є головною. Будьте впевнені: "Щоб добре жити - потрібно добре мислити!"

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Парадокс нашого життя!

Чи задавали Ви собі коли-небудь питання: чому професійні лікарі хворіють не менше ніж звичайні люди, а професійні психологи мають проблеми в стосунках, кар'єрі та особистому житті не менші, ніж ми? Відповідь очевидна: більшість людей так і не навчилися застосовувати отримані ними знання, а значить - не знають як саме функціонує їх розум. Тут в пригоді стає досвід наукової частини буддизму, оскільки ця релігія чи не єдина, яка обрала не "шлях віри", а "шлях самовдосконалення та практики"! Зокрема, науково-практична частина тибетського буддизму: глибинна психологія, медицина, астрологія, тук-дам (медитація після смерті), має досягнення, які в інших релігійних системах не присутні взагалі! Отже...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

НАЙКОРОТША СТАТТЯ НА САЙТІ!

Наше життя - це результат наших вражень! Враження, як і люди, можуть бути чи друзями, чи ворогами. Прочитавши цю коротку статтю, Ви побачите, як я і сам став "жертвою" вражень від людини, яку не бачив уже більше двадцяти п'яти років. Але якій буду вдячний все своє життя. За що? - за враження!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Жінки бувають різними!

Аж страшно стає від того, як багато сучасні жінки приділяють уваги тілу та зовнішності: безкінечні фотосесії, парфуми, одяг... Чого ж дивуватися, що ставлення чоловіків однобоке?

“Острів в Океані”

Кожен з нас пливе в океані життя і шукає там острів. У кожного - він свій... І, знайшовши його у формі матеріального комфорту, кар'єри чи сім'ї, ми часто руками й ногами тримаємося за нього, як за надійний рятувальний круг. Та інтуїтивно, десь глибоко-глибоко всередині, відчуваємо, що настане день, і все це буде втрачено... І ця тривога невипадкова. Адже кожен наш "острів" чекають чотири випробовування! Буддизм говорить, що кожен такий міні-рай буде вщент змито чотирма видами хвиль:

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Чому у нас вдень нічого не видно?..”

Закон Карми живе в свідомості нашого народу в приказці: "що посієш - те й пожнеш!". Здавалось би формула справжнього стратегічного менеджменту власної долі, а на тотальне щастя кожен з нас просто приречений! Та де там! Все - навпаки...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Що я зрозумів...

Що я зрозумів, так це те, що дехто з дітей ненавидить своїх батьків, бо ті вчать, як "правильно жити". Але діти хочуть жити своє, а не чуже життя! Вони більше, ніж ми, дорослі, мріють. І мрії ці - чистіші. Вони менше заздрять і більш схильніні до альтруїстичної дружби! Нам так далеко до дітей! Схоже, що ми від них безнадійно відстали і повністю запуталися у своєму "правильному житті"...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Злість!

Якось, ідучи на роботу...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Казка про роботу та гроші!”

Ми багато втрачаємо через незнання та лінь. Інколи, і через свою невпевненість. Грошей хочеться, а працювати над собою - не завжди! Очі купували б і купували б, а розум спить і спить...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Якщо і є у Землі серце, то це - Індія!”

По Індії краще подорожувати довго і власним маршрутом, складеним при допомозі тих, хто Індію вже полюбив. Подорожуйте разом з нашим слайд-шоу, де ми зафіксували незабутні вершини гір, фрагменти з навчання в Його Святості Далай-Лами та вечір, проведений з Річардом Гіром під зоряним небом святої Бодхгаї!

Автор: Оксана Литвиненко, CEO

“Скажи, яку музику ти слухаєш і я скажу хто ти!”

«Скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти!» Правда, якось і сумніватися не доводиться в правоті цих слів. Як кажуть, вони життям перевірені. Музика теж, як і людина, може бути різною! Тож, скажи мені яку музику ти слухаєш, і я скажу тобі хто ти!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Вилазь, поки не пізно!

Жадібність - це найганебніша людська риса. Скільки ж горя всім від цих ненажер?! Жадібні люди - заздрісливі та властолюбиві. Уявіть жадібного святого, жадібного героя, чи жадібного друга свого життя! Правильно розумні люди кажуть: "Це все він через гроші зробив...". Тарас Петриненко якось написав про таких: "Продасть сестру і брата, як буде покупець. Ціна за маму й тата - зелений папірець". Живімо по-іншому!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Притча “Про перевернутий догори дном глечичок”

Наступна казка - це епізод з одного з майстер-класів, проведених В. Коливаєм, де він пояснює недоцільність замкнутості при відвідуванні навчань: "Отже, де наш перевернутий догори дном глечичок? Його основні характеристики: Я все це знаю, не треба Мені нічого тут розповідати, це все не зовсім так, Я й так все це вже знав! І скрізь, звичайно, у цього глечика «Я» з великої букви і в центрі. Він, а не сама подія є для нього центром. Нерозумно, правда?"...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Присвячується всім жінкам!

Якось останнім часом жінки стали все більше поступатися чоловікам. А даремно. Захоплення жінками футболом, рибалкою чи мисливством стосунки гармонійними не зроблять. Навпаки. Вони зроблять їх однобокими. Отже, краще залишайтеся собою!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“ЗА жінок, Наших найкращих в сівіті жінок”.

ЩЕ ОДИН ПОГЛЯД на примітив: Хочу обеззброїти альтернативним підходом тих з лестивих випивших чоловіків, які заливши в своє горло десяту чарку міцної горілки за столом стоячи, п'ють останню чарку вже втрачаючи контроль та дар мови, святково проголошують свій останній фізично і інтелектуально можливий короткий та "змістовний" тост: "За наших жінок! Які з їх слів, як ви знаєте, є найкращими в світі"

З чого починати вивчати буддизм?

Питання і просте, і складне. Звичайно, що у кожного шлях свій, але відкриття всередині робити доведеться самостійно. Але й і без досвідченого Вчителя в буддиській традиції обійтися складно. На Сході це явище знане, як Гуру-Йога.

“Ми - не вмираємо!” - коротка новелла.

А подія наближалася точно неординарна – приліт до Москви Баррі Керзіна, громадянина США та відомого лікаря, але лікаря не простого, а лікаря-ченця, тибетського монаха. Та й це ще не все, бо нас просто так не заманиш! Баррі є монахом-гелонгом, тобто, верховним жрецем! Гелонги добре знаються на медицині, що підсилює їх вплив на інших. Та головне – Гелонг має і право, і здатність посвячувати учнів у вищі духовні сани. Баррі один з небагатьох, хто обізнаний з темою посмертного стану «Тук-Дам», в якому тибетські лами продовжують залишатися живими після зупинки серця та кровообігу ще 21 день. З його лекції ми дізналися, що ми - не вмираємо!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Знайомтеся: тибетська пульсова діагностика!”

Перша в історії світової медицини трансплантація була зроблена Хамбо-ламою Юрултуєвим, легендарним лікарем тибетської медицини з Монголії. Згідно існуючих фактів, цей лікар пересадив легені молодого вовка Михайлу Романову, представнику царської сім'ї. Лікарі сучасної медицини цей досвід не можуть повторити досьогодні! Дійсно, тибетська медицина - повна таємниць! Пригадую своє перше знайомство з нею...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Чому люди брешуть, що вони вірять в Бога?

Віра потрібна і це - факт! Проте, якщо поглянути глибше, ми відкриємо разючу різницю між тим, як сліпо вірять звичайні люди та тим, чим являється віра для справжніх духовних практиків?..

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Про знання та їх походження

Розмова з Володимиром Коливаєм, бізнес-тренером "Анданте", після його офіційної аудієнції з Його Святістю Далай-Ламою XIV!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Те, про що більшість із нас не знає!”

Ми багато про що не знаємо. А тому й не використовуємо! Проте, подібні знання - це бомба при вмілому застосуванні! Я багато раз і без перебільшень використовував цю легко натреновану здатність. Вона - унікальна у побудові кар'єри на будь-якій посаді! Це я кажу вам, як професійний диригент! Подібні знання я завжди включаю в свої програми. Чому б вам ними не скористатися?

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Це - тільки початок!”

Якщо ми вважаємо себе справжніми людьми, то маємо розуміти і поважати не лише схожих на себе: людей того ж статусу, релігії чи національності!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Як взяти харизму за бороду?”

Так от, в силу моєї диригентської професії, мені доводилося бачити багато відомих особистостей. Проте, підійти до будь-кого з них і заговорити, як виявилося, справа не така вже й проста. Джон Шоул, з яким Ви мене бачите на цьому фото, до свого титулу «Гуру сервісу №1 в світі» пройшов нелегкий шлях. Та в кого він є легким?

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Сила альтруїзму”

Погляньмо навколо: скрізь, як капкани, на нас чекають матеріальні спокуси. Шокує, що рівень покупної спроможності для багатьох став єдиним видом щастя, наче іншого щастя в світі й не існує. А причиною цього, як не крути, є якесь гіпнотичне бажання матеріальних благ. І кінця-краю, здається, цьому не буде... Це сумно, адже реальність зовсім інша...

Автор: Оксана Литвиненко, CEO

“Я купив не фотоапарат?! А що?”

Схоже, що ми інколи недооцінюємо справжні поради. Пригадується коротка розмова з татом після придбання мною нового «Нікона». «А знаєш, ти купив не фотоапарат?» Я оторопів і здивовано чекав на пояснення. - «Ти купив не фотоапарат- ти купив можливість!» - продовжив тато...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Хто такий Вчитель з великої букви?

Ми шукаємо собі кумирів для наслідування. Читаємо, як розбагатіти, як стати відомим. А хтось подумує і про те, як не прожити життя даремно в погоні за славою та грошима. Чудово! Чи не час пошукати собі справжнього Вчителя?

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Піст “по-індійські”: все життя і у всіх поколіннях!

Один мій знайомий брамін колись шокував мене своїм нестандартним запитанням: "Як ваше християнство може в піст не дозволяти пить прихожанам водку, матюкатися, їсти м'ясо і тому подібне, а потім настає певна дата і все це знову стає дозволено?"

“Привіт, друзі!”

Кажуть, щоб відчути всю повноту життя, необхідно більше спілкуватися з малюками та людьми зрілого віку. А ми всією командою вирішили відвідати ще й прадавнього друга людини - коня!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Знайомтеся: перший університет у світі!

Чи знаєте Ви, що першим університетом у світі був університет Наланда, який був заснований ще в III сторіччі до нашої ери? В Наланді викладали наукові та філософські дисципліни біля 1500 професорів! Там одночасно навчалося понад 10000 студентів-монахів з Індії, Греції, Персії, Китаю..! Площа Наланди вражала своєю масштабністю. Уявіть собі: бібліотечний фонд “Наланди” перевищував 9 мільйонів томів безцінних першоджерел! Тут на високому рівні викладалися: логіка, астрологія, математика, медицина, психологія, мистецтво диспуту, філософія та інші предмети. Це було ціле місто науки!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Аналізуючи своє власне життя...”

Не знаю, чи вам доводилося спостерігати такий факт: у випадку, коли людина сама по собі негативна і всі про це знають, то її 9 негативних якостей, з десяти, стають звичним явищем і не привертають особливої уваги. В той же час, якщо людина, яка з десяти позитивних якостей має всього одну негативну, саме вона попадає під шквал нищівної критики за принципом: «Та як же це можна!», «Та що ж він/вона собі дозволяє!» і т.п. Чому так?

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Спогади бізнес-тренера про пам’ятні події в його житті.

Коли ти працюєш з людиною поруч, то дізнаєшся про неї дуже цікаві речі, ті, про які мало хто знає. Ви самі знаєте, як це відбувається. Тоді глибше розумієш ту, чи іншу рису характерау людини, звідки і яким шляхом вона набута. Сподіваюся, що ці маловідомі факти викличуть у читача цікавість...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Мрії завжди збуваються! Але не завжди наші...”

До глибини душі розумію всіх пошукачів роботи, їхні хвилювання та надії. В цій статті хочу дати декілька корисних порад, виходячи з власного досвіду проведення інтерв'ю з претендентами на VIP-посади. Користуйтеся досвідом, застосовуйте його, досягайте й діліться досягненнями з іншими!

Автор: Оксана Литвиненко, CEO

Чому саме тибетський буддизм?

Мене часто запитують, чому саме тибетський буддизм? Якщо коротко, то він не має містики, необґрунтованих вірувань у щось напівміфічне, а повертає погляд людини до справжньої реальності, всередину.

“Секрет на вушко”

Як часто ми недооцінюємо важливість спілкування “на Ви”... Але це, дійсно, важливо! Якщо Ви до цього ніколи над цим глибоко не замислювалися, то виникне питання: “А чому?" Поділюся своїм досвідом, очевидно, давши Вам нову тему для роздумів...

Ритм править світом!

Для того, щоб життя прожити успішно, потрібно зовсім мало: визначити його головний план, обрати правильний темп та ритм. От і все!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“А де ж щастя?”

Багато-чого в житті ми робимо автоматично і не задумуючись! Бо так роблять всі, так прийнято. Нас манять, як і всіх, привабливі та гучні назви, мода, кіно та веселі друзі. Здається, що життя вирує щастям. Та цей штучний світ може нас, одного разу вхопивши, так і не дати довгоочікуваного щастя... Дивись – а ти вже в клітці. І на все життя. Все промайнуло, як сон! А де ж щастя?

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

В погоні за “успіхом”!

В погоні за "успіхом" (грошима та владою) нам не має справи до того, що там і як впливає на наш розум. Поки ми з вами шукаємо таке "щастя", власна гординя непомітно їсть нас з середини, мов іржа! Дуже мало в житті справжнього та багато штучного. Сучасний бізнес стає пустим і холодним. Але ж бізнес – це ми з вами! Сьогодні стало більше адвокатів, та справедливості все менше й менше… Сьогодні стало більше лікарів, та здоров’я не прибавилося ні в кого… Сьогодні переповнені вітрини, та порожньо у власній хаті... Але вихід є!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Що таке “майстер-клас”?

Майстер-клас – це поняття, яке потрапило в бізнес, як не дивно, зі сфери музики та живопису. Як і звідки воно туди потрапило? Як і чому один з майстер-класів може стати в пригоді і Вам?..

Автор: Оксана Литвиненко, CEO

Що означає “Анданте”?

*На емблемі компанії "Анданте" Ви бачите першу букву, яка виглядає для кого химерно, для кого незрозуміло, а для кого весело!.. Що це?

Автор: Оксана Литвиненко, CEO

“Три закони “Анданте”!

Колись мудра людина сказала: «Купуючи квиток на концерт, не дивіться чия музика буде виконуватися: Баха, Моцарта чи Верді? Але обов’язково зверніть увагу в чиєму саме виконанні будуть звучати твори цих композиторів. Адже виконання – ось що є найголовнішим у концерті!» Отже, як керівник департаменту тренінгів "Анданте", із задоволенням ділюся баченням того, якою ми бачимо роль бізнес-тренера.

Автор: Оксана Литвиненко, CEO


© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2020
При будь-якому використанні матеріалів, посилання
на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
вул. Глибочицька 40, 3-тій поверх.