“Якщо і є у Землі серце, то це - Індія!”
По Індії краще подорожувати довго і власним маршрутом, складеним при допомозі тих, хто Індію вже полюбив. Подорожуйте разом з нашим слайд-шоу, де ми зафіксували незабутні вершини гір, фрагменти з навчання в Його Святості Далай-Лами та вечір, проведений з Річардом Гіром під зоряним небом святої Бодхгаї!

Туризм тут ні до чого. Це просто гроші, викинуті на вітер. Індія може не приваблювати лише людей, які мало про неї знають та тих, хто вочевидь втратив бажання внутрішньо розвиватися, підмінивши його чимось іншим з матеріального світу. Але це все зовнішнє. Індія робить виклик внутрішньому у людині та звертається до її самих глибинних відчуттів.

Індія - це індикатор на людяність! Вона манить нас іншим, приваблюючи до себе з середини! Колись великий індійський мислитель Свамі Вівекананда казав, що якщо ви хочете пізнати себе і свою природу, якщо ви хочете осягнути сенс свого існування на цій землі чи наблизитися до великої істини - їдьте в Індію! Там ви знайдете все, що вам потрібно, досягнете всього, до чого ви прагнете, ви осилите все, що вам було не під силу до цього. Адже, якщо і є у Землі серце, то це - Індія!

Подорожуйте разом з нашим слайд-шоу, де ми зафіксували незабутні вершини гір, фрагменти з навчання в Його Святості Далай-Лами та вечір, проведений з Річардом Гіром під зоряним небом святої Бодхгаї!



Автор: Оксана Литвиненко

© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2012
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
вул. Глибочицька 40, 3-тій поверх.